ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ;

pls-ebay_009

ukflag_001

 

Χρησιμοποιώντας μια pinhole camera θα δημιουργήσεις φωτογραφίες που δεν θα είναι καθαρές και που θα διακρίνονται από  ασάφεια, περίεργες ανακλάσεις  και  αδιευκρίνιστες χρωματικές αποχρώσεις. Από την άλλη θα έχεις την δυνατότητα να δεις και να εκφραστείς διαφορετικά. Θα ξεχάσεις τις βαρετές διαδικασίες και θα ανακαλύψεις την ευχαρίστηση της εξερεύνησης. Θα δεις τη φωτογραφία από άλλη σκοπιά.

Θα εξερευνήσεις το φως με ένα πρωτόγονο τρόπο κάτι που θα σε βοηθήσει να το κατανοήσεις και να το εκμεταλλευτείς καλύτερα.

Θα διογκώσεις τη φωτογραφική σου εμπειρία και ευχαρίστηση και όχι το κόστος του σύγχρονου -τεχνολογικά εξελιγμένου – εξοπλισμού.

Θα μεγεθύνεις την έμπνευση σου αφήνοντας να σε οδηγήσει το ένστικτο και όχι οι αυτόματες ρυθμίσεις, για τη δημιουργία της «τέλειας» φωτογραφίας.

Θα παραμείνεις αφοσιωμένος περισσότερη ώρα στο κάδρο σου και θα είσαι συντονισμένος με αυτά που συμβαίνουν  γύρω σου. Δεν θα είσαι εκεί για να καταγράψεις  αλλά για να συμμετέχεις.

Η pinhole μπορεί να μην έχει φακό αλλά προσφέρει το μεγαλύτερο βάθος πεδίου από οποιαδήποτε άλλη camera. Η σωστή εκμετάλλευση αυτής της δυνατότητας μπορεί να απογειώσει το φωτογραφικό αποτέλεσμα.

.